Nieuws Trimsalon Hope

     Update 18-03-2021: Konijnentrimsalon Hope gaat verhuizen. Vanaf Mei 2021 zal Konijnentrimsalon Hope                                        verdergaan in Zeewolde! De gehele maand April zijn wij gesloten.

          Wij zullen u via deze pagina op de hoogte houden van het nieuwe adres en de openingsdatum.


    Update 19-02-2021: Ik mag weer vanuit huis trimmen, wat een goed nieuws! Wel zijn er een aantal regels. Dit is wat de overheid momenteel hanteert: Voor trimmers die in hun woning werken, geldt dat u uw (huis)dier ook mag brengen. Maak van te voren een afspraak. U mag niet naar binnen. U levert uw (huis)dier dus bij de deur af en u mag uw (huis)dier aan de deur weer ophalen.


Update 16-01-2021: Het is voor trimmers weer toegestaan om te trimmen als het welzijn van het konijn in gevaar komt door bijvoorbeeld ernstige klitten of vervilting. Het dier dient dan wel opgehaald en thuisgebracht te worden door de trimsalon. Mocht u in een dergelijke situatie zitten dan bent u vrij contact met ons op te nemen!


    Update 23-12-2020: Gister bereikte ons het nieuws dat ook trimsalons hun deuren moeten sluiten. Ondanks dat trimsalons er uiteraard zijn voor het welzijn van dieren ziet de overheid de salons toch als publieke plek.

Wij houden de berichtgeving van de overheid nauwlettend in de gaten.

Mocht u hulp nodig hebben voor de vachtverzorging van uw konijn dan kunt u altijd vrijblijvend bellen of mailen voor advies. We zullen dan bekijken wat wij op afstand voor u kunnen betekenen.


Update 13-12-2020: Trimsalon Hope opent begin 2021 haar deuren. Wij hebben alle lesdagen van de 

 Professioneel Konijnentrimmer gevolgd en het theorie gedeelte hebben wij met succes afgerond! Binnenkort doen wij ons praktijk examen. Mocht u voor die tijd al een afspraak willen maken dan kan dat natuurlijk en bent u van harte welkom.